Universitatea Spiru Haret aniversează trei decenii de la înfiinţare, ani în care a facilitat accesul a peste 330 000 de români la studii esenţiale în împlinirea lor profesională şi umană. Privind spre viitor, obiectivul trasat de fondatori rămâne neschimbat: dezvoltarea capitalului uman, ca principală resursă a societăţii noastre.
DE 30 DE ANI ÎNVĂŢĂM ÎMPREUNĂ – IDEI PENTRU URMĂTORII 30 DE ANI
Dezbatere pe care Universitatea Spiru Haret o organizează pe data de 5 octombrie 2021, ora 19:00
CE VOR ADUCE URMĂTORII 30 DE ANI ÎN EDUCAŢIE?
La această întrebare vor răspunde personalităţi marcante,
într-un eveniment de tip video-conferinţă transmis live pe website-ul Universităţii Spiru Haret, precum şi pe reţelele sale sociale. Evenimentul este unul hibrid; în studio se vor afla un moderator şi un număr restrâns de persoane, în timp ce majoritatea invitaţilor vor participa prin sisteme de video-conferinţă. De asemenea, publicul larg va avea posibilitatea de a adresa întrebări în timp real, pe Facebook.
Tendinţele şi provocările care vor da formă învăţământului în viitor; ce trebuie schimbat şi ce trebuie evitat; aportul noilor tehnologii – toate acestea sunt teme de maximă importanţă pentru societate.
Veţi găsi mai multe detalii şi lista completă a invitaţiilor, pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/535423164200229.
Universitatea Spiru Haret funcţionează din anul 1991, fiind recunoscută de Ministerul Educaţiei Naţionale prin acreditarea acordată de Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior şi Agenţia Europeană de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Superior. Legea nr. 443 din 5 iulie 2002, publicată în Monitorul Oficial al României nr. 491/9 iulie 2002, certifică faptul că Universitatea Spiru Haret este „Instituţie de învăţământ superior, persoană juridică de drept privat şi de utilitate publică, parte a sistemului naţional de învăţământ”. În anul universitar 2021-2022, viitorii studenţi au posibilitatea de a opta pentru unul dintre cele 39 de programe de Licenţă, iar absolvenţii ciclului I de studii universitare au la dispoziţie, în vederea specializării în domeniul ales, 12 programe de Masterat în cinci centre universitare: Bucureşti, Braşov, Câmpulung Constanţa, Craiova.